Skønheden ved en solnedgang: Fang øjeblikket

Fuldhvede toast med nødde- eller frøsmør, banan og kanel. En skive fuldkornstoast med dit valg af noget som jordnødde-, mandel- eller solsikkekernesmør toppet med skiver banan og et drys kanel er en god snack før træning. Det giver dig enkle og komplekse kulhydrater, er let at fordøje, øger dit kaliumniveau (som falder, når du sveder) og stabiliserer dit blodsukker.

Æbleskiver og yoghurt peanutbutter dip. Bland fedtfri vanilje græsk yoghurt med jordnødde- eller mandelsmør for at lave en dip, der er perfekt til æbleskiver. Overvej at tilføje druer eller rosiner for et ekstra kick af energi.

Hjertesunde kornprodukter. Hæld dig selv en portion fuldkornskorn blandet med rå havregryn, mandler i skiver og hakkede dadler. Tilsæt letmælk eller mandelmælk, og du er godt i gang.


Halvdelen af en mager proteinsandwich på fuldkornsbrød. Lav en sandwich med kylling, kalkun eller magert oksesteg på fuldkornsbrød for en god blanding af kulhydrater og protein. Grøntsager som salat, tomat eller spinat vil tilføje næringsstoffer.
Smoothie. Det bedste ved smoothies er, at de er bærbare og nemme at tilpasse. Blend skåret frugt, græsk yoghurt og lidt granola eller havre for en tykkere konsistens, og overvej tilsætningsstoffer som proteinpulver, grønkål eller jordnøddesmør.