De terapeutiske fordele ved at se solnedgange

Træning, der hjælper dig med at tabe dig

Nu hvor foråret endelig er her, er det tid til at begynde at skifte din garderobe fra vinter til den nuværende sæson. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal lægge alle sweatere og frakker væk, for som bekendt kan foråret være meget omskifteligt. Men der er et par tricks til at gøre disse vinter-looks mere forårsvenlige.

Overgangsfrakker: I sidste uge talte jeg om overgangsfrakker, og disse er de perfekte ting at tilføje til din garderobe lige nu. Let, men vil stadig holde dig varm på en kølig nat.
Forårstrøjer: Læg et lag med en overgangsfrakke, eller brug dem alene, nogle af dine vintertrøjer er nemme at have på ind i foråret. Jeg boede i disse kashmirtrøjer fra Everlane hele vinteren, og jeg ved, at jeg vil parre dem med nederdele og shorts til foråret.
Pumper i stedet for støvler: Jeg har byttet mine støvler til pumps. At holde mine fødder varme er ikke en prioritet længere, så det er tid til at bryde mine yndlingshæle ud og parre tilbage til ubesværet denim. Disse pumper har været investeringen værd – jeg bruger dem mest i løbet af foråret.