Den magiske time: Den fascinerende videnskab om solnedgange

Arbejdsstile er en meget personlig ting. Hvad der virker for én person, kan være et absolut mareridt for den næste.

Jeg har arbejdet med reklame i et årti nu, og hvis du havde spurgt mig for et år siden, ville jeg have fortalt dig, at jeg stort set havde fundet ud af tingene. Jeg er et morgenmenneske (et halv-halv-møde? Nej tak!). Min hjerne kan kun være ét sted ad gangen (ingen podcasts til mig, tak!). Og jeg arbejder bedst på kontoret eller en café med masser af mennesker, der summer rundt.

Så ramte COVID-19. Jeg arbejdede hjemmefra med kun min mand. Min angst steg i vejret, og min almindelige alarm klokken 06.00 sneg sig langsomt til klokken 7 og derefter 8. Min produktivitet faldt. Jeg var tilbage til udgangspunktet.

Jeg har fuldstændig forvandlet alt, hvad jeg nogensinde vidste om arbejde. Jeg er blevet tvunget til at undersøge mine fejl, finde nye rutiner og lære måder at klare mig på og vokse som professionel.

I løbet af de sidste seks måneder har jeg fuldstændig forvandlet alt, hvad jeg nogensinde vidste om arbejde. Jeg er blevet tvunget til at undersøge mine fejl, finde nye rutiner og lære måder at klare mig på og vokse som professionel.

En dag vil jeg se tilbage til 2020 og huske en masse vrede, en masse stress og en masse sorg. Men jeg vil også se en masse personlig vækst. Jeg håber, du kan gøre det samme.

Her er otte tips til at forbedre dine dage, når du arbejder hjemmefra.

Når du går ind i en lokal løbebutik, vil du blive mødt med en farvestrålende væg, der viser hundredvis af sko. Det siger sig selv, at det er en vanskelig opgave at vælge den bedst passende sko blandt et væld af muligheder. For at øge forvirringen er det ikke alle sko, der passer til dig. Uanset hvilket par du vælger, skal det sidde korrekt fra hæl til tå og føles behageligt i hele dit normale løbeskridt.

De fleste af os foretrækker at købe online i disse dage, men der er større risiko for at købe noget, du ikke har prøvet

Sådan skal dine sko passe

Hver komponent i løbeskoen har en særskilt rolle og er skræddersyet til at passe til foden på en bestemt måde. Selv den mindste forskel kan have indflydelse på din oplevelse. Vi har opdelt de væsentlige komponenter i en løbesko, så du nemt kan identificere dem og sikre dig, at de alle har den rigtige størrelse til din fod. (Hvis du vil forstå mere om en løbeskos anatomi, så gå her.)