Solnedgangens farver: Et spektakulært syn

Redaktørens note: Leder du efter kreative måder at forbedre dine dage, når du arbejder hjemmefra? Dette indlæg, der oprindeligt blev offentliggjort i september 2020, er fyldt med nyttige tips, der stadig er lige så relevante i dag.

Arbejdsstile er en meget personlig ting. Hvad der virker for én person, kan være et absolut mareridt for den næste.

Jeg har arbejdet med reklame i et årti nu, og hvis du havde spurgt mig for et år siden, ville jeg have fortalt dig, at jeg stort set havde fundet ud af tingene. Jeg er et morgenmenneske (et halv-halv-møde? Nej tak!). Min hjerne kan kun være ét sted ad gangen (ingen podcasts til mig, tak!). Og jeg arbejder bedst på kontoret eller en café med masser af mennesker, der summer rundt.

Så ramte COVID-19. Jeg arbejdede hjemmefra med kun min mand. Min angst steg i vejret, og min almindelige alarm klokken 06.00 sneg sig langsomt til klokken 7 og derefter 8. Min produktivitet faldt. Jeg var tilbage til udgangspunktet.

Jeg har fuldstændig forvandlet alt, hvad jeg nogensinde vidste om arbejde. Jeg er blevet tvunget til at undersøge mine fejl, finde nye rutiner og lære måder at klare mig på og vokse som professionel.

I løbet af de sidste seks måneder har jeg fuldstændig forvandlet alt, hvad jeg nogensinde vidste om arbejde. Jeg er blevet tvunget til at undersøge mine fejl, finde nye rutiner og lære måder at klare mig på og vokse som professionel.

En dag vil jeg se tilbage til 2020 og huske en masse vrede, en masse stress og en masse sorg. Men jeg vil også se en masse personlig vækst. Jeg håber, du kan gøre det samme.