Fest over fjorden

Åbning af Kronprinsesse Marys Bro

Kronprinsesse Marys Bro Løbet er udsolgt

Alle 10.000 startnumre er solgt, og der sættes ikke flere til salg.

– Én bro. Et løb. Én chance.

Vi glæder os til at give jer en royal oplevelse og en unik mulighed for at løbe over Kronprinsesse Marys Bro 28. september 2019. Tag hele familien med til folkefesten, og mærk den nye asfalt på broen med løbeskoene på, inden bilerne får lov til at krydse den.

Kronprinsesse Marys Bro løbet arrangeres af de lokale løbeklubber Fjordløberne og Out-Run Frederikssund. De to løbeklubber er gået sammen om at skabe en fantastisk folkefest til Kronprinsesse Marys Bro løbet.”

Hovedsponsor for løbet er Sillebroen Shopping.

Distancer og rutekort

One mile familieløbet

Drømmemilen er den korte distance ved Kronprinsesse Marys Bro løbet. Her kan hele familien løbe sammen, og I bliver de første, der får lov til at krydse broen i jeres tempo.

Det handler ikke om at vinde i familieløbet, men om at suge stemningen til sig og være en del af den unikke folkefest, vi sammen skaber på broen. Vi forventer op mod 1.500 deltagere i One mile familieløbet.

One mile er både for de yngste børn, som kan løbe med forældre eller bedsteforældre, for de fartglade børn, der vil elske at løbe hurtigt over broen, for royalister, der gerne vil have et godt minde og for alle andre, der er klar på en uforglemmelig dag.

Se rute

5 km løbet

Prøv kræfter med den mest populære distance i Danmark. Distancen er overkommelig for mange, og du kan træne op til at løbe 5 kilometer på utallige måder.

På ruten får du fin tid til at hygge dig med alle de andre deltagere og nyde udsigten fra Kronprinsesse Marys Bro.

Måske har du gået eller løbet en One mile til Royal Run? Sæt kronen på værket med en 5 km ved Kronprinsesse Marys Bro løbet, og bliv en del af den distance, hvor vi forventer det største felt.

Se rute

10 km løbet

Nap den længste distance til Kronprinsesse Marys Bro løbet. Det er din chance for at udfordre dig selv og få 10.000 meter i benene, mens du krydser den nye bro i et unikt løb.

Undervejs får du rig mulighed for at nyde den fantastiske udsigt fra broen og det smukke område ved Roskilde Fjord, som indbyder til vidunderlige løbeoplevelser.

Se rute

Løbsprogram

Se programmet for Kronprinsesse Marys Bro løbet.

Kl. 08.00
Udlevering af startnumre og bagageindlevering åbner
Kl. 11.15
One mile familieløb starter
Kl. 12.15
Sidst One mile deltager i mål
Kl. 12.15
Præmie One mile
Kl. 12.30
5 km løb starter
Kl. 13.00
10 km løb starter
Kl. 13.45
Præmie 5 km
Kl. 14.00
Sidste 5 km deltager i mål
Kl. 15.00
Alle løbsdistancer er afsluttet
Kl. 15.30
Præmie 10 km

Sponsorer

Mange lokale virksomheder støtter Kronprinsesse Marys Bro Løbet

Sillebroen Shopping

Sillebroen Shopping er Frederikssunds store shoppingcenter med butikker og varer for enhver smag. Sillebroen Shopping er hovedsponsor for broløbet og sørger blandt andet for, at alle deltagere får et startnummer, en flot T-shirt og en specialdesignet medalje. Ydermere udleveres der startnumre i Sillebroen Shopping.

CO-RO A/S

CO-RO A/S er en dansk virksomhed beliggende i Frederikssund, hvor der bliver produceret frugtbaserede drikkevarer og frys-selv-is. CO-RO sørger for højkvalitets produkter til forbrugere i mere end 80 lande. Udover Sun Lolly producerer CO-RO også Sunquick, Suntop & Suncola. CO-RO har sørget for lækre Sun Lollys til alle broløbets deltagere i målområdet.

Andersen Biler Frederikssund

Andersen Biler er den lokale Ford og Nissan forhandler i Frederikssund. Andersen Biler stiller biler til rådighed til de mange transportopgaver for broløbet.

Rema1000 Frederikssund

Rema1000 på Marbækvej ligger lige rundt om hjørnet fra den nye Kronprinsesse Marys Bro. Rema1000 støtter broløbets bæredygtige profil ved at sponsorere 10.000 stykker frisk, økologisk frugt til deltagerne, når de er kommet i mål.

Deltagerliste

FAQ

Hvornår går starten? Hvor er start- og mål placeret? Hvor opbevarer jeg mine ting under løbet? Hvor kan jeg parkere? Få svar her!

Adresse

Når du skal deltage i Kronprinsesse Marys Bro løbet lørdag den 28. september, skal du sætte GPS’en til Marbækvej 56 i Frederikssund.

Affald

Hjælp os med at holde området rent. Smid dit affald i skraldespanden. Der er opstillet skraldespande i eventområdet og i start- og målområdet på broen til formålet.

Arrangører

Kronprinsesse Marys Bro løbet arrangeres af de lokale løbeklubber Fjordløberne og Out-Run Frederikssund i samarbejde med DGI Nordsjælland og med støtte fra Frederikssund Kommune.

Babyjogger, løbevogne og racerunners

Deltagere med babyjogger, løbevogne eller lignende er tilladt på alle tre distancer. Vær opmærksom på, at deltagere med vogne starter bagerst og skal holde til højre på ruten.

Barnevogne og motordrevne transportmidler er ikke tilladt.

Bagageopbevaring

Du kan få opbevaret dine ting i vores bagageopbevaring i teltet på eventpladsen. Det er gratis at få opbevaret sine ting, og vi har vagter, der holder øje, mens du er ude at løbe. Vi gør dog opmærksomme på, at opbevaringen er på eget ansvar.

Barnevogne og klapvogne

Broløbet er kategoriseret som et motionsløb. Af sikkerheds- og pladsmæssige årsager er det ikke tilladt at have hverken barnevogne eller klapvogne med på gåturen.

Force majeure

I tilfælde af aflysning på grund af force majeure, som arrangørerne ikke kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for refundering af ekspeditionsgebyr og andre omkostninger afholdt i forbindelse med arrangementet. Derimod vil startgebyret blive refunderet, hvis arrangementet ikke bliver flyttet til en anden dag. Dansk rets almindelige regler om force majeure finder anvendelse, dog vil følgende begivenheder under alle omstændigheder anses for at udgøre et tilfælde af force majeure:

  • Aflysning af broløbet som følge af dårlige vejrforhold, som gør det risikabelt at gennemføre.

Forplejning

Der er frugt, vand og god energi til alle deltagere i Kronprinsesse Marys Bro løbet, når du kommer i mål. Deltager du i 10 km løbet, er der energidepoter med energidrik og vand ved 5 km vendepunktet. Der er i øvrigt mulighed for køb af mad og drikke på eventpladsen.

Glemte sager

Glemte sager kan indleveres i informationsteltet på eventpladsen. Glemte sager, der ikke er afhentet inden det officielle arrangement slutter kl. 17.00, bliver fragtet til Frederikssund Hallen. Her kan de afhentes fra mandag den 30. september 2019. Genstande af høj værdi indleveres til Nordsjællands Politi.

Informationstelt

I løbsteltet finder du vores informationsstand for Kronprinsesse Marys Bro løbet. Her kan du få svar på spørgsmål omkring dagens arrangement. Kig forbi. Vi står klar til at hjælpe.

Ledsagere til handicappede

Det er gratis for ledsagere til handicappede at deltage i broløbet. Ønsker du som ledsager at få en medalje og en T-shirt, skal du købe et individuelt startnummer.

Parkering

Vi arbejder på at etablere parkering tæt på broen. Info følger.

Præmier

Vi kårer vinderne af de tre distancer kl. 14.30. Der uddeles ikke præmier til vinderne af de tre distancer. Alle deltagere i Kronprinsesse Marys Bro løbet får en specialdesignet medalje og en unik løbe T-shirt med i prisen.

Publikum

Som publikum er du med til at gøre Kronprinsesse Marys Bro løbet til en god oplevelse for deltagerne. Fra broen får du et godt udsyn til de mange løbere. Vi har i øvrigt sørget for et godt skue fra eventpladsen ved broen, hvor der opstilles storskærm og en masse spændende kulturaktiviteter for både børn og voksne.

Refusion af startgebyr

Det er ikke muligt at få refusion for sit startgebyr. Du er velkommen til at prøve at videresælge dit startnummer inde på Facebook begivenheden for Kronprinsesse Marys Bro løbet.

Ruter

Ruterne til Kronprinsesse Marys Bro Løbet er klar. Se dem her:

One mile familieløbet

5 km

10 km

Samaritter

Skulle uheldet være ude, så har vi samaritter klar til at hjælpe i start- og målområde, på broen og ude på ruterne.

Startnummer

Når du har tilmeldt dig og betalt, modtager du en bekræftelse for dit køb på e-mail. Dit startnummer modtager du først ca. 14 dage før broløbet i en ny e-mail. Startnummeret kommer også til at fremgå af startlisten på Sportstiming.

For at undgå lange køer til udleveringen anbefaler vi, at du afhenter dit startnummer inden lørdag den 28. september.

Udlevering af startnumre og T-shirts foregår i Sillebroen Shopping på følgende tidspunkter:
Lørdag den 21. september kl. 10-15
Søndag den 22. september kl. 10-13
Torsdag den 26. september kl. 16-19
Fredag den 27. september kl. 15-18
Lørdag den 28. september fra kl. 8 på eventpladsen

Skal du hente startnumre til flere end dig selv, er det vigtigt, at du har en kopi af kvitteringen med som screenshot på din mobil eller i printet version.

Sikkerhed

I samarbejde med de lokale myndigheder sørger vi naturligvis for, at sikkerheden omkring løbet er i top . Vi har taget vores forholdsregler – også ved voldsomt vejr, hvor force majeure træder i kraft.

Tidsgrænse

Deltagere i One mile familieløbet skal være i mål kl. 11.55, deltagere i 5 km løbet kl. 14.00 og 10 km deltagere kl. 15.00.

Af hensyn til opretholdelse af vejlukninger og unødige trafikale hindringer kan officials efter dette tidspunkt påbegynde ophævelse af trafikafspærringer, fjernelse af ruteafmærkninger, forplejningszoner og tidtagningsudstyr.

Tidtagning

Tidtagningen varetages af Sportstiming via en integreret chip i dit startnummer. Chippen må ikke fjernes fra startnummeret og heller ikke bøjes. Det er ikke muligt at bruge egen tidtagningschip.

Toiletter

Der er tilgængelige toiletfaciliteter i eventområdet samt ved vendepunktet på 5 km ruten samt vendepunktet på 10 km distancen.

T-shirts

Alle deltagere får en t-shirt af mærket Roly. Du kan se eksempler på deres t-shirts lige her: https://www.roly.eu/collection/sport

Størrelsesguide

Vi offentliggør designet til broløbets t-shirt senere.

Vejret

Vejret er vi ikke herre over, men sol fra en skyfri himmel er med i vores aftenbønner hver dag frem til lørdag den 28. september. Skulle der alligevel falde en dråbe eller to, så lover vi stadig et godt løb og masser af gode aktiviteter i start- og målområde.

Ændring af distance

Det er ikke muligt at ændre sin distance eller at få sit startgebyr tilbagebetalt. Du er velkommen til at prøve og videresælge dit startnummer til andre.

Om løbeklubberne

Out-Run Frederikssund

Out-Run Frederikssund er en forening med fokus på løb i et fællesskab med masser af smil, opbakning, motivation og sociale arrangementer i løbet af året.

Målet er at motivere til at dyrke motion med hovedvægten på løb, men der kan også i kortere eller længere perioder tilbydes andre former for motion som gang, funktionel træning m.v.

Med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i klubben ønsker Out-Run Frederikssund at fremme glæde og sammenhold ved at dyrke motion.

Der er mulighed for træning fire gange om ugen: mandage kl. 18, onsdage kl. 18, fredage kl. 16.30 og søndage kl. 10 – i perioden 1. maj til 31. august løbes kl. 9. Om søndagen løbes der lange, langsomme ture.

Du kan læse meget mere om Out-Run Frederikssund på  www.outrunfrederikssund.dk

Fjordløberne

Fjordløberne Frederikssund tilbyder muligheden for at dyrke motionsløb, gang og powerwalk på et niveau, hvor alle kan være med.

Foreningens ulønnede instruktører og cirka 230 medlemmer er klar til at tage godt imod dig på flere forskellige hold. Fjordløberne vægter det sociale liv i foreningen højt og deltager i træningssamlinger og motionsløb, inviterer til foredrag og fællesspisninger. Foreningen arrangerer også egne motionsløb som Færgelundsløbet, Frederikssund Stafetten og Sillebroløbet.

Er du ikke allerede medlem, er du meget velkommen til at komme og træne med nogle gange, inden du beslutter dig for, om Fjordløberne er noget for dig. Der er træning tirsdag og torsdag kl. 17.30 fra Frederikssundhallen og hver søndag kl. 10 fra Familiebænken i Færgelunden.

Fjordløberne glæder sig til at løbe, gå eller powerwalke sammen med dig.

Du kan læse meget mere om Fjordløberne på www.fjordloberne.dk